Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.

Wasze opinie

Szybko, prosto, tanio. Jestem tu od prawie pół roku i jestem mega zadowolony! Pozdrawiam
SepToLn
08.10.2016r
Prosta obsługa, szybkie prędkości pobierania i tanio - czego chcieć więcej? :) Polecam!
MantiDuo
18.06.2016r
Witam. Od dłuższego czasu jestem waszym klientem i uważam Wasz serwis za najlepszy w swoim typie. Pomysł na wyszukiwarkę plików jest zajebisty. Brawo. Pozdrowienia. Piotr.
PadrePio
28.03.2016r
Cześć tb7! Chciałem wam tylko napisać, że jeszcze nigdy chyba nie byłem tak zadowolony z usług internetowych jak z waszych. Wasza strona jest genialna, prosta i łatwa w obsłudze, ceny są niskie a wydajność kont świetna ;) Nowy wygląd przypadł mi do gustu jak najbardziej, inni powinni się uczyć od was jak dobrze zmodernizować wygląd strony. Wyszukiwarka to bardzo fajna nowość, na pewno będę korzystał. Dobrze, szybko i tanio - coś niespotykanego, przynajmniej u nas. Dziękuję i pozdrawiam ;)
Lucas
20.12.2015r
Tutaj można przesyłać do Was opinie dot. serwisu więc: Rewelacja, brak dziwacznych rzeczy typu pobieranie plików na serwer (jak to jest u konkurencji), wszystko natychmiast i szybko. Łącze pali się od takich prędkości! Świetna jakość i bardzo tanio! Polecam!
vadren
01.09.2015r
Swietna alternatywa i tania! Sciaga ile fabryka dala :) + płatność PayPal tego szukałem polecam!
siuchol
01.07.2015r
Bardzo dobry program i wciąż do niego wracam. Kupowałem raz na miesiąc,zdobył u mnie zaufanie,wiec wykupiłem na 100dni. POLECAM
barzaw82
17.04.2015r
Polecam, super sprawa a teraz jeszcze można oglądać filmy onlinne.
vito1971
15.09.2014r
Ciągle zaskakujecie mnie swoim profesjonalizmem! Dziękuję
Darrek33
10.08.2014r
Witam, Najlepszy serwis tego typu!!! naprawdę to nie to samo co te gów#a na allegro 5 w 1 czy 100 w 1 :) Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem od ponad pół roku i transfer mam prawie maksymalny, ściągać można śmiało całe internety :P do tego ani jednej awarii jak pamiętam kiedyś kupowałem na allegro egofiles 30 dni i co jakiś czas transfer sam znikał, krew mnie zalewała a Tu... zupełnie co innego jeszcze się kumuluje do 25GB gdy nie scągam - PROFESJONALNY SERWIS! polecam Piotr z Knurowa ;D
piotrswierkosz
04.08.2014r
szybko i sprawnie godny polecenia
giewont
04.07.2014r
Bardzo porzadny serwis. Wszystko dziala jak nalezy, a wszystko za bardzo atrakcyjna cene. Goraco polecam.
blahareczka00
28.05.2014r
Naprawdę bardzo dobra sprawa, warto zapłacić i mieć święty spokój. Wszystko pięknie śmiga,bez ściemy.
PadrePio
20.05.2014r
Niesamowity serwis , nie ma żadnych problemów. Jedyny taki serwis w swojej dziedzinie . Lepiej się już nie znajdzie. U mnie mają pewność że będę ich klientem.
Krosu
11.05.2014r
Serwis naprawdę bardzo dobry, jeżeli chodzi o prędkość, dość duży transfer na serwisy dodatkowe. Mile zaskoczyło mnie błyskawiczne rozpatrzenie reklamacji, wiadomo że wpadki zdarzają się wszędzie.
kaju
03.05.2014r
Jestem bardzo zadowolony z tego serwisu, ceny są bardzo niskie. Usługi działają bez zarzutu! Naprawdę wszystkim polecam! Dodajcie moją opinię do: "wasze opinie". PS Dzięki za powiększenie z 5gb na 10gb co 24h. PS2 Przydałoby się jeszcze zwiększyć max transfer na dodatkowe z 25gb na 50gb
ArtekXDPL
15.12.2013r
Super sprawa, płatności SMS, generator linków cudownie współpracuje z moim akceleratorem pobierania :) Cud, miód i orzeszki :D Jak najbardziej polecam !
kastodrom17
13.10.2013r
Odkąd znalazłem tą stronę mogę się cieszyć szybkim pobieraniem z serwisów, na których znajdują się moje ulubione pliki. Wasz kontakt jest naprawdę szybki i skuteczny, aż się pozytywnie zdziwiłem. :) Polecamw 100%
cakkas
09.07.2013r
Chciałem tutaj napisać, iż to bardzo dobry serwis, z którego ściąganie najbardziej się opłaca. Nie jest drogo, a działa tak jak powinno. Polecam gorąco :) !
Tenteges10
19.02.2013r
Wszystko fajnie działa, bez żadnego czekania. Do porównania daję np.: [serwis konkurencyjny], tam mają czasami zajęte servery, jak również błąd 500. Tu nigdy nie zostałem wyrolowany.
swiety606
17.12.2012r
Też podchodziłem sceptycznie do takiej atrakcyjnej oferty. Mysłałem sobie - kolejni naciągacze pewnie jakiś przekręt. Wykupiłem najpierw na próbę na 2 dni. Miło się zaskoczyłem wszystko działa dobrze, drobne problemy szybko są naprawiane. Teraz wykupuje na miesiąc. Koszt znikomy nieodczuwalny dla domowego budżetu :)
mikemechanix
31.10.2012r
Do zakupu Premium TURBOBIT podeszłem z dystansem 3,99 to kwota nie zrujnuje mi budżetu. Prawie miałem racje wklejając link na stronie i komunikacie, potwierdzające moje obawy. I tu się grubo pomyliłem. Zgłoszony problem rozwiązano mi po kilku godzinach a łącze internetowe rozgrzane do czerwoności gigabajtami danych. 4 złote kosztowało mnie przemiłe zaskoczenie, Niemożliwe na owe czasy
cololo
18.10.2012r